Vem är jag?

Vem är jag?

Jag heter Pia Ekstrand och har jobbat som arbetsterapeut i cirka 25 år. Jag bor med min man Andreas, våra två barn och vår hund i Sturefors, en mil söder om Linköping. Under mina år som yrkesverksam har jag arbetat med både barn, ungdomar och vuxna, både med och utan funktionsnedsättningar. 

Jag har personliga erfarenheter av ADHD/autism så  det är något jag känner mig trygg med. Under åren har jag mött många ensamma utan hemtjänst/boendestöd som hade behövt AlltidNära. Att möta människor i deras hem är något jag är van vid och att bemöta personen med respekt och ödmjukhet är viktigt för mig.

 Pia  Ekstrand 

 NPF-konsult/föreläsare, arbetsterapeut 

&  aktivitetsstödjare

Jag har länge känt att jag vill göra något för våra äldre som har byggt upp det samhälle vi lever i idag. Allt fler äldre får behålla hälsan högt upp i åldrarna men många känner stor ensamhet. 

Boendestöd för människor med funktionsnedsättningar är heller inte självklart och det orsakar stort lidande i onödan. Alla har rätt till att vara delaktiga i vårt samhälle och känna sig självständiga.

När du bokar en tid med AlltidNära så vet du att det är jag som kommer. 

Jag tar inte in okända personer som ersättare ifall jag får förhinder. Blir jag sjuk så ordnar vi ny tid. Jag vill att du som klient ska känna dig trygg. Du som anhörig kan få en veckomejl över vad som vi gjort tillsammans med din anhörig om det är godkänt av kunden.