Alltidnära

Det är allas ansvar

Vår värld är helt annorlunda just nu och Sverige gör sitt bästa för att få viruset under kontroll. Alla våra äldre och andra i riskgrupper behöver vår hjälp och vårt stöd extra mycket i denna stund. Här i Sturefors och i hela Linköpingsområdet märker man hur omtänksamheten sprider sig, man sträcker ut en hand till sin granne som behöver ha handlat eller köpa saker på apoteket, eller man ringer extra till sina äldre släktingar som bor ensamma.  Det visar vad som händer när det är som tuffast, man hjälps åt. Det värmer mitt hjärta. Mitt i allt detta står jag och funderar på att starta upp något som jag tror på. Kanske är det inte rätt tid, eller så är det absolut rätt tid. Det är inte dags att tveka nu, jag tror ju att vill man något tillräckligt mycket, så löser det sig. Ta hand om varandra  – det kommer ordna sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *