Alltidnära

Nytt för 2023 – jobba som leg arbetsterapeut

Året 2022 försvann otroligt fort och jag inser hur mitt företag har utvecklats i samma takt. Under januari jobbade jag en till två dagar i veckan med företaget och nu i december har jag tre fulla dagar med firmajobb och är på väg att utöka nu till 3,5 dagar. Det har varit ett mycket spännande år fyllt med både roliga kundmöten, föreläsningar, intervjuer och frågor om nya uppdrag. När jag startade AlltidNära hade jag inte i första hand tänkt jobba som leg arbetsterapeut mer än att jag är det i grunden och att det får stötta mig i mina uppdrag. Men för ett par veckor sedan fick jag frågan om jag kunde tänka mig stötta upp inom barnpsykiatrin som är hårt belastad och att det finns familjer som behöver få snabb hjälp via privata sidan. Jag tackade jag snabbare än jag hade kunnat föreställa mig och nu känns det väldigt spännande att se vart detta leder. Jag är ju van att jobba med barn med NPF och kring struktur i vardagen, så det är min hemmaplan. Jag har dock aldrig jobbat privat som leg arbetsterapeut så det är ny mark för mig. Så nu är dokumentationsjournal införskaffad från ett litet trevligt företag, och jag väntar med spänning vilka familjer jag kommer få möta under 2023.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *