Alltidnära

Verksamheten är igång!

Verksamheten har dragit igång sedan cirka en månad och framförallt har jobben skett via datormöten i dessa coronatider. Det är otroligt roligt att känna att man hjälper någon trots att man inte fysiskt är på plats. Framförallt har det då handlat om struktur i vardagen men även om organisering och städning av hemmet. Jag har haft kontakt med Skatteverket då de inte i dagsläget godkänner RUT-avdrag för vissa nättjänster.  Den jag  hade kontakt med håller med om det vore bra  om reglerna uppdateras, men det är inte aktuellt under detta år. Tjänsterna resulterar ju i samma sak som om jag befunnit mig på plats hos kunden, så jag håller tummarna för att reglerna kan ändras till ett annat år.

Önskar er en fortsatt trevlig sommar  och glöm inte : fortsätt hålla avstånd och tvätta händerna 

Tips på läsning:

https://www.dh.se/3-tips-for-dig-som-vill-leva-aktivt-efter-90/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *